To Mackie SRM210 V-Class είναι ένα αυτοενισχυόμενο ηχείο 10” με ισχύ 2000W και max SPL 131dB. Βασισμένο στην επιτυχημένη πορεία του προκατόχου του, η νέα σειρά SRM V-Class έρχεται με περισσότερη ισχύ, υψηλή πιστότητα και πολλές έξυπνες¨ λειτουργίες, συγκεντρωμένες σε ένα ηχείο που πάει παντού με μεγάλη ευκολία. Ο ενσωματωμένος ψηφιακός μίκτης, SRM Mix Control, δίνει την δυνατότητα προσαρμογής του ηχείου σε όλους τους χώρους ενώ με την εφαρμογή SRM Connect έχετε τον πλήρη έλεγχο του αλλά και την δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικών αρχείων! Με τεχνολογία Advanced Impulse DSP διασφαλίζεται η εξάλειψη «θορύβου» και η αναπαραγωγή καθαρού και κρυστάλλινου ήχου. Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) 450 x 419 x 691mm. Βάρος 16.5kg
Show PAX-240 ολοκληρωμένος ενισχυτής Class D ισχύος 240W / 100V. Στην μπροστινή όψη βρίσκονται, μία θύρα USB και SD card reader για αναπαραγωγή μουσικών αρχείων. Ο PAX-240 είναι ιδανικός για συστήματα αναγγελιών και background μουσικής σε χώρους όπως εμπορικά καταστήματα, bar, εστιατόρια κ.α.
Διάφανο προστατευτικό κάλυμμα σχεδιασμένο ειδικά για το NOVATION LAUNCHPAD MINI.Kαλύπτει με ασφάλεια γύρω γύρω το controller, εξασφαλίζοντας του, προστασία χωρίς να κρύβει την ομορφιά του.
*Ανοιγμένη συσκευασία
Το Pixie Driver 200 0V2 ειδικά σχεδιασμένο για τα ADJ Pixie Strip 30 / 60 /120, προσφέρει μεγάλη ευελιξία και πολλαπλές δυνατότητες ελέγχου συμπεριλαμβανομένων του απλού dimming (πάνω από τη συσκευή), strobe και επιπλέον full pixel mapping μέσω πρωτοκόλλων Kling (max. 2040 pixels), Artnet (max. 340 pixels) και sACN (streaming ACN).
Mackie SRM210 V-Class αυτοενισχυόμενο ηχείο 10” με ισχύ 2000W και max SPL 131dB. Διαθέτει ενσωματωμένο ψηφιακό μίκτη 4 καναλιών και ελέγχεται πλήρως μέσω Bluetooth και της εφαρμογής SRM Connect.