ADJ Par Z300 RGBA, ισχυρό επαγγελματικό LED PAR με QUAD RGBA COB LED ισχύος 300W, χειροκίνητο zoom με 7 επιλογές γωνίας (9°–40°) και υποστηρίζει DMX-512, RDM Net και Aria X2
Με στιβαρή, εξ ολοκλήρου μεταλλική κατασκευή, το Encore Z7LP έχει σχεδιαστεί για χρήση σε επαγγελματικούς χώρους ψυχαγωγίας. Παρέχει πιστοποίηση IP65, που αποτρέπει την είσοδο υγρού, χιονιού, σκόνης και άμμου. Αυτό το καθιστά κατάλληλο για προσωρινή χρήση σε εξωτερικούς χώρους αλλα και σε εσωτερικούς χώρους που μπορεί να υπάρχουν διαρροές, η να έρθει σε επαφή με υπερβολική σκόνη ή βρωμιά. Το led par Encore Z7LP της ADJ είναι ειδικά σχεδιασμένο για ενοικιαζόμενα σπίτια, εταιρείες παραγωγής, επαγγελματίες εκδηλώσεων, καθώς και για εγκατάσταση σε κάθε χώρο διασκέδασης ή παραστάσεων
ADJ 12PX Hex Pearl, φωτιστικό Par, με 12, 6-IN-1 HEX LEDs των 12W σε κυκλική διάταξη με ομαλή μίξη χρωμάτων, δημιουργία wash και 25 μοίρες ακτίνα δέσμης.
ADJ Element H IP CHR, LED Par, με 4 RGBAW+UV LEDs των 20 Watt με ενσύρματο και ασύρματο DMX και μπαταρία που διασφαλίζει 12 ώρες συνεχούς λειτουργίας κατάλληλο και για εξωτερικούς χώρους (IP54).
ADJ Mega Hex Par, φωτιστικό PAR χαμηλού προφίλ, με 5, 6-ΙΝ-(RGBAW + UV) LEDs των 6W σε κυκλική διάταξη με σχεδίαση "sit flat" που του επιτρέπει την εύκολη τοποθέτηση στο έδαφος ή μέσα σε τράσα χωρίς να εμποδίζει τις εισόδους και εξόδους τροφοδοσίας και DMX αφού βρίσκονται στο πλάι.