Reloop Premium σετ 3 σε 1 καθαρισμού βυνιλίων και cd που περιλαμβάνει καθαριστικό υγρό 200ml αντιστατικό πανάκι από μικρο ίνες και στρογγυλό δίσκο σιλικόνης για την προστασία της ετικέτας του δίσκου κατά τον καθαρισμό. Το υγρό καθαρισμού προσφέρει ένα βαθύ και προσεκτικό καθαρισμό στην ευαίσθητη επιφάνεια του δίσκου ή του cd.
Simply Analog Deluxe Cleaning Boxset σε καφέ χρώμα, ολοκληρωμένο σύστημα καθαρισμού δίσκων που περιλαμβάνει ξυλινο βουρτσάκι με φυσική τρίχα από κατσίκα, βουρτσα από ξύλο βελανιδιάς με βελούδινο ύφασμα, υγρό για το καθαρισμό της βελόνας 30ml, υγρό καθαριστικό σε σπρέι για δίσκους 80ml και υψηλής ποιότητας ύφασμα με μικροίνες.
Simply Analog συμπυκνωμένο υγρό για τον καθαρισμό βινυλίων, μη τοξικό, χωρίς αλκόολ το οποίο διαλυέται σε νερό και χρησιμοποιείται σε ειδικές συσκευές καθαρισμού δίσκων.
Simply Analog υγρό καθαριστικό σε σπρέι σε αλουμινένιο μπουκάλι, υψηλής ποιότητας, για την φροντίδα των βινυλίων που αφαιρεί δαχτυλιές, σκόνη, λεκέδες και λιπαρά αποτυπώματα.
Reloop Premium σετ 3 σε 1 καθαρισμού βυνιλίων και cd που περιλαμβάνει καθαριστικό υγρό 200ml αντιστατικό πανάκι από μικρο ίνες και στρογγυλό δίσκο σιλικόνης για την προστασία της ετικέτας του δίσκου κατά τον καθαρισμό.