AlphaTheta XDJ-AZ, all in one controller 4 καναλιών, με οθόνη αφής 10.1 ιντσών υψηλής ανάλυσης, ενσωματωμένο Wi-Fi για σύνδεση με την υπηρεσία CloudDirectPlay του rekordbox, Dropbox αλλά και Beatport Streaming. Υποστηρίζει out of the box τα νέα ασύρματα ακουστικά της εταιρείας HDJ-F10.
Το νέο XDJ-AZ φέρνει σε μία συσκευή τις δυνατότητες και την αίσθηση ενός CDJ-3000 media player και του κορυφαίου μίκτη DJM-A9. Διαθέτει πλήρους μεγέθους jog wheels με ακριβώς την ίδια αίσθηση και λειτουργία όπως των media players ενώ το τμήμα του μίκτη διατηρεί την ίδια διαμόρφωση που έχει ο A9.
Η μεγάλη οθόνη αφής 10.1 ιντσών προβάλλει ξεκάθαρα όλες τις πληροφορίες ενώ παράλληλα βοηθά στον έλεγχο και τη διαχείριση τόσο της κονσόλας όσο και της μουσικής που παίζει ο χρήστης. Η εύρεση των κομματιών γίνεται ακόμα πιο γρήγορα, η καταχώρηση μέχρι 4 playlists και η προβολή τους είναι πανεύκολη, η φόρτωση των κομματιών γίνεται άμεσα όπως επίσης και η χρήση των FX
Στην πάνω δεξιά πλευρά του controller βρίσκεται το Master EQ 3 περιοχών που επιτρέπει την διαμόρφωση του εξερχόμενου σήματος. Η πρόσβαση στο μενού των ρυθμίσεων της συσκευής γίνεται άμεσα με τον αποκλειστικό κουμπί που υπάρχει κάτω από την οθόνη.
Συνολικά διαθέτει 16 φωτιζόμενα Performance Pads, 8 στη κάθε πλευρά, 3 θύρες USB και ενσωματωμένο πομπό SonicLink που επιτρέπει την σύνδεση με τα νέα ακουστικά της εταιρείας HDJ-f10. Η τεχνολογία SonicLink έχει αναπτυχθεί από την AlphaTheta και κύριο χαρακτηριστικό είναι η ταχύτητα μετάδοσης του ήχου που είναι 20 φορές πιο γρήγορη από αυτή του bluetooth.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κανάλια: 4
Decks Control: 4
Κάρτα ήχου: 24/32 bit/44.1 kHz
Απόκριση συχνότητας: 20Hz - 20kHz (USB)
Signal-to-Noise Ratio: 115dB (USB)
USB: 2 x USB Type-A, 1 x USB Type-C
WiFi: IEEE 802.11 a / b / g / n / ac, 2.4 GHz / 5 GHz
Bluetooth: 5.3 SBC, AAC
Είσοδοι: 2 x RCA LINE / PHONO, 2 x XLR & 1/4” TRS jack MIC
Έξοδοι: MASTER x 2 (XLR x 1, RCA x 1), BOOTH x 1 (1/4” TRS jack), PHONES x 2 (1/4” stereo jack x 1, 3.5 mm stereo mini jack x 1)
Συμβατά Software: rekordbox, rekordbox for iOS/Android, Serato DJ Pro (Από το Δεκέμβριο του 24)
Alphatheta DDJ-FLX2, φορητό dj controller 2 καναλιών συμβατό με rekordbox, djay algoriddim και Serato DJ Lite με δυνατότητα streaming μέσα από πλατφόρμες όπως Apple Music, Beatport, Beatsource, Soundcloud Go+/DJ και Tidal.
Native Instruments Traktor MX2, next gen controller 2 καναλιών αποκλειστικά σχεδιασμένο για το Traktor Pro dj software με κάρτα ήχου υψηλής πιστότητας 24-bit/96kHz.
Numark mixstream Pro+ standalone controller, με ενσωματωμένο Wi-Fi και ενσωματωμένη ανάλυση τραγουδιών με το Amazon Music Unlimited και άλλες δημοφιλείς streaming υπηρεσίες.
Denon DJ PRIME 4 G2, αυτόνομο επαγγελματικό DJ σύστημα 4 καναλιών και 4 decks, με έγχρωμη οθόνη αφής 10,1”, πλήρους μεγέθους jog wheels 8 ιντσών, MPCe performance pads, onboard Stems, ενσωματωμένο DMX interface, Wi-Fi, Bluetooth και ανεξάρτητη έξοδο Zone.
Reloop NEON, Pad controller για το Serato DJ PRO, με 8 RGB pads ευαίσθητα στην αφή και aftertouch για samples cues, loops και εφέ. Επίσης συμβατό με τα dj προγράμματα Traktor Pro και VirtualDJ (mapping).
AlphaTheta XDJ-AZ, all in one controller 4 καναλιών, με οθόνη αφής 10.1 ιντσών υψηλής ανάλυσης, ενσωματωμένο Wi-Fi για σύνδεση με την υπηρεσία CloudDirectPlay του rekordbox, Dropbox αλλά και Beatport Streaming. Υποστηρίζει "out of the box" τα νέα ασύρματα ακουστικά της εταιρείας HDJ-F10.