Avantone Pro CK-1, επαγγελματικό πυκνωτικό μικρόφωνο με τρεις επιλογές πολικού διαγράμματος, καρδιοειδές, σούπερ καρδιοειδές και πανκατευθυντικό για χρήση με όργανα. Το CK-1 είναι μικρού διαφράγματος και παρέχει κορυφαίες επιδόσεις σε ένα ευρύ φάσμα μουσικών οργάνων όπως τύμπανα, πιάνο, πνευστά και πολλά άλλα. Μονοφωνική ή στερεοφωνική, όταν συνδυαστεί με δεύτερο CK-1, η απόδοσή του είναι εξαιρετική και η ευκολία της αλλαγής των πολικών διαγραμμάτων διευκολύνει ακόμα περισσότερο τον ρόλο του.
Το V BEAT είναι το πιο συμπαγές και ευέλικτο δυναμικό μικρόφωνο για ντράμς (ταμπούρο, τόμ) της κατηγορίας του, ειδικά σχεδιασμένο για ηχογράφηση ταμπούρου ή τομ.
Se Electronics sE8 πυκνωτικό μικρόφωνο μικρού διαφράγματος ιδανικό για drums, ακουστικές κιθάρες, πιάνο κ.α. Matched Pair μαζί με stereo bar και βαλίτσα μεταφοράς.
Avantone Pro CK-1, επαγγελματικό πυκνωτικό μικρόφωνο με τρεις επιλογές πολικού διαγράμματος, καρδιοειδές, σούπερ καρδιοειδές και πανκατευθυντικό για χρήση με όργανα.