Q-SYS AD-C305BG-BK, μαύρη γρίλια οροφής με σχεδίαση zero bezel, σχεδιασμένη για συμβατά χωνευτά ηχεία της σειράς Q-SYS AcousticDesign με cutout 305mm. Προσφέρει καθαρό, frameless φινίρισμα και αποτελεί λύση για εγκαταστάσεις όπου η τυπική λευκή γρίλια δεν ταιριάζει με την αισθητική του χώρου.
Κατασκευάζεται από powder-coated stainless steel και έχει σχεδιαστεί ώστε να προστατεύει τα εξαρτήματα του ηχείου χωρίς να επηρεάζει αισθητά την απόκριση συχνότητας ή τη διασπορά των υψηλών συχνοτήτων. Το μαύρο φινίρισμα την καθιστά κατάλληλη για χώρους με σκούρες οροφές, open-ceiling αρχιτεκτονική, εστιατόρια, αίθουσες συσκέψεων, εμπορικούς χώρους και άλλες επαγγελματικές εγκαταστάσεις όπου απαιτείται διακριτική ενσωμάτωση. Διατίθεται και πωλείται σε συσκευασία των δέκα (10)
Q-SYS AD-C245C-WH, σετ μετατροπής zero bezel για επιλεγμένα χωνευτά ηχεία οροφής της σειράς Q-SYS AcousticDesign με cutout 245mm, σχεδιασμένο για να αντικαθιστά το εμφανές εξωτερικό πλαίσιο του ηχείου με ένα πιο καθαρό, frameless αρχιτεκτονικό φινίρισμα. Διατίθεται και πωλείται σε συσκευασία των δέκα (10)
Q-SYS AD-C305BG-BK, μαύρη γρίλια οροφής με σχεδίαση zero bezel, σχεδιασμένη για συμβατά χωνευτά ηχεία της σειράς Q-SYS AcousticDesign με cutout 305mm. Προσφέρει καθαρό, frameless φινίρισμα και αποτελεί λύση για εγκαταστάσεις όπου η τυπική λευκή γρίλια δεν ταιριάζει με την αισθητική του χώρου. Διατίθεται και πωλείται σε συσκευασία των δέκα (10)