Technics SL-1210GREGK, χειροκίνητο πικάπ που λειτουργεί με μοτέρ άμεσης οδήγησης (direct drive) και υποστηρίζει τρεις ταχύτητες 33-1/3, 45 και 78 στροφές/λεπτό. Ειδική έκδοση του θρυλικού SL-1200, με ανώτερες τεχνολογικές αναβαθμίσεις και premium κατασκευή, ιδανικό για απαιτητικούς χρήστες. Το SL-1210GREGK συνδυάζει την ακρίβεια και την αξιοπιστία του κλασικού SL-1200 με προηγμένα χαρακτηριστικά που προσφέρουν κορυφαία απόδοση ήχου, εξαιρετική σταθερότητα και μειωμένες δονήσεις. Κατάλληλο για DJs και audiophiles.
Η Pro-Ject αποφάσισε να απαντήσει στην αγορά φθηνών πλαστικών πικ-απ με μια εναλλακτική λύση υψηλής ποιότητας που συνοδεύεται από μια κεφαλή Ortofon. Το νέο εισαγωγικό πικ απ είναι ένα πραγματικό "plugnplay". Διαθέτει κεφαλή OM5E Ortofon.
Audio-technica AT-LP70XBT, αυτόματο πικαπ με μοτέρ που λειτουργεί με ιμάντα (belt drive) και ασύρματη τεχνολογία Bluetooth. Στη συσκευασία περιλαμβάνει καπάκι για προστασία από την σκόνη, platter (με drive belt), 45 RPM adapter και 1x καλώδιο ήχου RCA.
Το RPM-1 Carbon χρησιμοποιεί πολλές καινοτομίες και βελτιώσεις: Το πλαίσιο χαμηλού συντονισμού περιέχει ένα νέο σχεδιασμένο αναστρεφόμενο ρουλεμάν με κεραμική σφαίρα για περαιτέρω μειωμένη θόλωση.
Technics SL-1210GREGK, χειροκίνητο πικάπ που λειτουργεί με μοτέρ άμεσης οδήγησης (direct drive) και υποστηρίζει τρεις ταχύτητες 33-1/3, 45 και 78 στροφές/λεπτό.