Crown XLS-2502 τελικός ενισχυτής δύο καναλιών που λειτουργεί σε τάξη ενίσχυσης D με ισχύ 2 x 775W στα 4Ω και λειτουργία bridge. Η νέα σειρά XLS με τεχνολογία DriveCore προσφέρει ισχύ και υψηλή ποιότητα ήχου, χωρίς παραμορφώσεις σε χώρους που επιθυμούν να αναβαθμίσουν το σύστημά τους. Η οθόνη LCD είναι μεγαλύτερη για πιο άνετη ανάγνωση των ρυθμίσεων και λειτουργιών ενώ το ενσωματωμένο DSP προσφέρει ακόμα περισσότερες δυνατότητες. Έχει επιλογέα ευαισθησίας εισόδου, σύστημα προστασίας από υπερθέρμανση και βραχυκύκλωμα, LED ενδείξεις, λειτουργία ύπνου (ο ενισχυτής απενεργοποιείται μετά από χρόνο που του ορίζει ο χρήστης όταν δεν λαμβάνει σήμα) και σύστημα ψύξης που εμποδίζει την ανάπτυξη υψηλών θερμοκρασιών. Στη πίσω πλευρά υπάρχουν είσοδοι XLR, RCA, TRS και έξοδοι speakon και μπόρνες. Rack Mount 2U. Διαστάσεις (MxBxY) 483 x 272 x 89mm – 4,9 κιλά
Crown XLS-1502 τελικός ενισχυτής δύο καναλιών που λειτουργεί σε τάξη ενίσχυσης D με ισχύ 2 x 525 στα 4Ω και λειτουργία "bridge". Η νέα σειρά XLS με τεχνολογία DriveCore προσφέρει ισχύ και υψηλή ποιότητα ήχου, χωρίς παραμορφώσεις σε χώρους που επιθυμούν να αναβαθμίσουν το σύστημά τους.
Crown XLS-1002 τελικός ενισχυτής δύο καναλιών που λειτουργεί σε τάξη ενίσχυσης D με ισχύ 2 x 350W στα 4Ω και λειτουργία "bridge". Η νέα σειρά XLS με τεχνολογία DriveCore προσφέρει ισχύ και υψηλή ποιότητα ήχου, χωρίς παραμορφώσεις σε χώρους που επιθυμούν να αναβαθμίσουν το σύστημά τους
Crown XLS-2002 τελικός ενισχυτής δύο καναλιών που λειτουργεί σε τάξη ενίσχυσης D με ισχύ 2 x 650W στα 4Ω και λειτουργία "bridge". Η νέα σειρά XLS με τεχνολογία DriveCore προσφέρει ισχύ και υψηλή ποιότητα ήχου, χωρίς παραμορφώσεις σε χώρους που επιθυμούν να αναβαθμίσουν το σύστημά τους.
QSC SPA2-60 επαγγελματικός τελικός ενισχυτής δύο καναλιών με ισχύ 2 x 60W στα 4Ω/8Ω και λειτουργία 100V. Λειτουργεί σε τάξη ενίσχυσης D έχει εξαιρετική απόδοση και πιστοποίηση ENERGY STAR® που σημαίνει χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, χαμηλά επίπεδα θορύβου λειτουργίας, διατηρώντας παράλληλα την αποτελεσματική ψύξη του ενισχυτή
QSC SPA4-60 επαγγελματικός τελικός ενισχυτής τεσσάρων καναλιών με ισχύ 4 x 60W στα 4Ω/8Ω και λειτουργία 100V. Λειτουργεί σε τάξη ενίσχυσης D έχει εξαιρετική απόδοση και πιστοποίηση ENERGY STAR® που σημαίνει χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, χαμηλά επίπεδα θορύβου λειτουργίας, διατηρώντας παράλληλα την αποτελεσματική ψύξη του ενισχυτή.
Avantone Pro CLA-200 επαγγελματικός τελικός ενισχυτής αναφοράς δύο καναλιών με ισχύ 2 x 300W στα 4Ω, 2 x 200W στα 8Ω και σε επιλογή "bridge" 2 x 500W στα 8Ω. Σχεδιασμένος για χρήση σε περιβάλλον στούντιο που απαιτεί λειτουργία με υψηλή ισχύ εξόδου και με μηδενικό θόρυβο από την ψύξη του που γίνεται με ανεμιστήρες.
Metro PA-1300Q, επαγγελματικός τελικός switching ενισχυτής με ψηφιακό τροφοδοτικό, 4 καναλιών ισχύος 4 x 1300W στα 8Ω, 4 x 2200W στα 4Ω, και σε λειτουργία bridged mono, 2 x 4400W στα 8Ω και 2 x 4400W στα 8Ω και 2 x 4800W στα 4Ω. Η απόκριση συχνότητας είναι 20Hz-25kHz και είναι ιδανικός για μόνιμες εγκαταστάσεις.
Crown XLS-1002 τελικός ενισχυτής δύο καναλιών που λειτουργεί σε τάξη ενίσχυσης D με ισχύ 2 x 350W στα 4Ω και λειτουργία "bridge". Η νέα σειρά XLS με τεχνολογία DriveCore προσφέρει ισχύ και υψηλή ποιότητα ήχου, χωρίς παραμορφώσεις σε χώρους που επιθυμούν να αναβαθμίσουν το σύστημά τους
Crown XTi-6002 τελικός ενισχυτής δύο καναλιών με ισχύ 2 x 2100W στα 4Ω και λειτουργία "bridge". Η κορυφαία σειρά ενισχυτών με ενσωματωμένο DSP, σχεδιασμένη για απαιτητικές δουλειές σε μεγάλους χώρους που χρειάζονται μεγάλες εντάσεις με εξαιρετική ποιότητα ήχου.
Crown XLS-2502 τελικός ενισχυτής δύο καναλιών που λειτουργεί σε τάξη ενίσχυσης D με ισχύ 2 x 775W στα 4Ω και λειτουργία "bridge". Η νέα σειρά XLS με τεχνολογία DriveCore προσφέρει ισχύ και υψηλή ποιότητα ήχου, χωρίς παραμορφώσεις σε χώρους που επιθυμούν να αναβαθμίσουν το σύστημά τους.