JBL PRX912, επαγγελματικό αυτοενισχυόμενο ηχείο 2 δρόμων, 12 ιντσών με ισχύ 2000W Peak και 1000W RMS, απόκριση συχνότητας 50Hz–20kHz στα -10 dB και 65Hz–17kHz στα -3 dB και max SPL 132dB. Διαθέτει έγχρωμη οθόνη στο πίσω μέρος και DSP. Η πρόσβαση στο DSP γίνεται από την εφαρμογή JBL Pro Connect App που χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο BLE και επιτρέπει τον έλεγχο μέχρι 10 ηχείων που μπορεί να είναι και από άλλες σειρές όπως JBL EON ONE MK2, PRX ONE και EON700. Το DSP προσφέρει 12 παραμετρικά EQ, βελτιστοποιημένες προεπιλογές (presets), αυτόματη καταστολή επιστροφής σήματος, limiters και ρυθμίσεις ακριβείας για την σωστή αναπαραγωγή του ήχου. Είναι κατασκευασμένο για να αντέχει τις συχνές μετακινήσεις, διαθέτει βολική λαβή στο πάνω και στο πλαινό μέρος για έυκολη μετακίνηση και αποτελεί την ιδανική λύση για εκδηλώσεις, events, parties, ομιλίες και κάθε είδους σενάριο που απαιτεί ποιοτικό ήχο και ευελιξία στην εγκατάσταση
Avante A10X, αυτοενισχυόμενο ηχείο 2 δρόμων με Bluetooth και ενσωματωμένο DSP, 10 ιντσών, ισχύος 1000W Peak, εύρος συχνοτήτων 70hz-20kHz και max SPL 121dB
Bose S1 Pro+, αυτοενισχυόμενο ηχείο μπαταρίας 2 δρόμων με bluetooth και μίκτη 3 καναλιών, με εύρος συχνοτήτων 62 - 17000Hz, max SPL 103 dB, κατάλληλο για μικρές εκδηλώσεις σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και με δυνατότητα σύνδεσης οργάνων και μικροφώνων.
Το best seller της RCF ανεβαίνει επίπεδο με την 5η γενιά της σειράς 7. Το ART 708-A MK5 είναι εξαιρετικής ποιότητας ηχείο, κατάλληλο για κάθε εφαρμογή.
Mackie ShowBox, φορητό αυτοενισχυόμενο ηχείο με μπαταρία και αποσπώμενο μίκτη 6 καναλιών, με ισχύ 400W, max SPL 122dB και απόκριση συχνότητας 48Hz-20KHz στα -10dB. Σχεδιασμένο για τον δρόμο το ηχείο αυτό αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα PA στο οποίο μπορούν να συνδεθούν κιθάρες αλλά και μικρόφωνο.
Το best seller της RCF ανεβαίνει επίπεδο με την 5η γενιά της σειράς 7. Το ART 732-A MK5 είναι εξαιρετικής ποιότητας ηχείο, κατάλληλο για κάθε εφαρμογή.
JBL PRX912, επαγγελματικό αυτοενισχυόμενο ηχείο 2 δρόμων, 12" ιντσών με ισχύ 2000W Peak και 1000W RMS, απόκριση συχνότητας 50Hz–20kHz στα -10 dB και 65Hz–17kHz στα -3 dB και max SPL 132dB. Διαθέτει έγχρωμη οθόνη στο πίσω μέρος και DSP.