ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ - LIVE SOUND - ΜΙΞΑΡΟΝΤΑΣ ΘΕΩΡΙΑ ΜΕ ΠΡΑΞΗ
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ - LIVE SOUND - ΜΙΞΑΡΟΝΤΑΣ ΘΕΩΡΙΑ ΜΕ ΠΡΑΞΗ

ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ - LIVE SOUND - ΜΙΞΑΡΟΝΤΑΣ ΘΕΩΡΙΑ ΜΕ ΠΡΑΞΗ

271213
Περίληψη: Το εγχείρημα να γράψω το βιβλίο αυτό, μετά από πολύχρονη παρουσία μου στο χώρο του επαγγελματικού ήχου, είχε ως αφετηρία τις παροτρύνσεις των μαθητών μου και την ανάγκη ύπαρξης ενός βιβλίου στην ελληνική γλώσσα.
45,00 €
με ΦΠΑ 15
Εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής 31-10-2024

Επιλογές πληρωμής
Με πιστωτική κάρτα  
3,75 € x 12 άτοκες
 

Περίληψη:

Το εγχείρημα να γράψω το βιβλίο αυτό, μετά από πολύχρονη παρουσία μου στο χώρο του επαγγελματικού ήχου, είχε ως αφετηρία τις παροτρύνσεις των μαθητών μου και την ανάγκη ύπαρξης ενός βιβλίου στην ελληνική γλώσσα. Φυσικά, πάνε κάποια χρόνια από τότε, αλλά ποτέ δεν ξέχασα την υπόσχεσή μου. Στο διάστημα αυτό συγκέντρωσα ένα πληρέστερο και σύγχρονο υλικό, που θεωρώ απαραίτητο να συμπεριληφθεί και απευθύνεται στον σύγχρονο /"ηχητικό/", επαγγελματία και μη. Αποτελείται από απλό και κατανοητό γραπτό λόγο, που αναλύει και αποδεικνύει με παραδείγματα εφαρμογών και εξηγεί όλους ανεξαιρέτως τους τομείς της ηχητικής αλυσίδας αναπαραγωγής.

Αρχίζει από το μικρόφωνο, τις τοποθετήσεις του κατά την ηχοληψία μαζί με τις καλωδιώσεις σκηνής και παραδείγματα. Συνεχίζει με καλωδιώσεις, δίκτυα, πλήρη ανάλυση όλων όσα πρέπει να γνωρίζετε για την κονσόλα, τα περιφερειακά, τους ενισχυτές και, τέλος, τα ηχεία μαζί με εφαρμογές. Όλα αυτά, μαζί με τα απαραίτητα κεφάλαια φυσικής και ακουστικής, κάνουν ένα πλήρες εργαλείο γνώσης. Υποστηρίζεται από λεπτομερές σχεδιαστικό υλικό, που σας δίνει με ακρίβεια, βήμα προς βήμα, ό,τι είναι απαραίτητο να γνωρίζετε. Η ανάλυση αυτή θα σας διευκολύνει για καλύτερη και μεγαλύτερη κατανόηση της λειτουργίας όλης της δομής των επαγγελματικών ηχητικών συστημάτων. Με πρώτο παράγοντα πάντα την ασφάλεια σας.

  • Συγγραφείς: Παύλος Σαπουντζής
  • Εκδότης: Σαπουντζής Παύλος
  • Μορφή: Σκληρό εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2015
  • Αριθμός σελίδων: 680
  • Διαστάσεις: 24?17
Νέο
ean13
9789609372992
Κωδ.Κατασκευαστή
ΒΙΒΛΙΟ LIVE SOUND
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.