SONOS ARC WHITE
SONOS ARC WHITE
SONOS ARC WHITE
SONOS ARC WHITE
SONOS ARC WHITE
SONOS ARC WHITE
Δωρεάν μεταφορικά
SONOS ARC WHITE
SONOS ARC WHITE
SONOS ARC WHITE
SONOS ARC WHITE
SONOS ARC WHITE
SONOS ARC WHITE

SONOS ARC WHITE

037205
Ηχείο-μπάρα 5.0.2 Dolby Atmos (αριστερό-κεντρικά-άνω-δεξιό) με 11 ηχεία.
999,00 €
με ΦΠΑ 15
Κατόπιν Παραγγελίας - Συνήθως σε 3-4 εβδομάδες

Επιλογές πληρωμής
Με πιστωτική κάρτα  
83,25 € x 12 άτοκες
 

Ηχείο-μπάρα 5.0.2 Dolby Atmos (αριστερό-κεντρικά-άνω-δεξιό) με 11 ηχεία: 8 Full-Range woofers (4 εμπρός, 2 πλαινά και 2 άνω) και 3 tweeter, τα οποία αποδίδουν μέσα από 72.000 τρύπες.

Κάθε ηχείο οδηγείται από έναν ψηφιακό ενισχυτή (11 ενισχυτές Class-D). Ασύρματη (WiFi) και ενσύρματη (LAN) σύνδεση στο σύστημα SONOS. Apple AirPlay 2 για απευθείας μεταφορά περιεχομένου (π.χ. YouTube) από συσκευή Apple στο σύστημα SONOS. Υποστηρίζει το λογισμικό διόρθωσης ακουστικής χώρων TRUEPLAY (μέσω συσκευών iOS). Χειρισμός με πλήκτρα αφής και συγχρονισμός με το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης. Σύνδεση με την τηλεόραση με HDMI eARC (ή με την χρήση παρεχόμενου Optical adaptor). Εφόσον η TV υποστηρίζει σύνδεση CEC, δέχεται έλεγχο λειτουργιών ON/OFF και ρύθμισης έντασης ήχου, με φωνητικές εντολές.

Αποκωδικοποιητής Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, Dolby Digital 5.1 και PCM Streo. Ψηφιακός έλεγχος ήχου DSP, αυτόματος ισοσταθμιστής, Night Mode, λειτουργία Ενίσχυσης Διαλόγων. Σε συνδυασμό με το SONOS SUB, δημιουργεί σύστημα 5.1.2 και μπορούν προαιρετικά να προστεθούν ONE/ONE SL/PLAY5 περιφερειακά για την ενίσχυση των surround ήχων.

Διαθέτει 4 ενσωματωμένα μικρόφωνα (με πλήκτρο απενεργοποίησης, LED ένδειξης λειτουργίας και εξελιγμένο λογισμικό μείωσης θορύβων ώστε να αντιλαμβάνεται τις φωνητικές εντολές ακόμη και σε περιβάλλον με έντονο θόρυβο) για φωνητικό έλεγχο του συστήματος SONOS, αλλά και άλλων συσκευών οικιακού αυτοματισμού, μέσω Amazon Alexa και Google Assistant. Σε λευκό & μαύρο χρώμα.

Διαστάσεις 141,7 x 8,7 x 11,5 cm (Π x Υ x B) - Βάρος 6.25kg

Νέο
Κωδ.Κατασκευαστή
ARC WHITE
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.