Στο djmania.gr σας προσέχουμε και φροντίζουμε για την ασφάλειά σας. Τηρούμε σχολαστικά τα μέτρα προστασίας που συμβουλεύουν οι ειδικοί και εφαρμόζουμε ακόμη περισσότερα για να αισθάνεστε και να μένετε ασφαλείς απολαμβάνοντας πάντα και με τον καλύτερο τρόπο την εμπειρία επίσκεψης στο κατάστημά μας.

στο djmania.gr σας προσέχουμε

Μένουμε δίπλα σας με ασφάλεια.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το djmania.gr, για να δείτε από κοντά, να δοκιμάσετε και να κάνετε την αγορά των αγαπημένων σας προϊόντων με την ίδια σιγουριά τόσο για την ποιότητα των προϊόντων μας όσο και για την ασφάλειά σας.

Εμείς προσέχουμε καθημερινά και με κάθε τρόπο τις διαδικασίες μας για την προστασία του προσωπικού και των πελατών μας. Τηρούμε πιστά όλα τα προληπτικά μέτρα και τους κανόνες υγιεινής.

Μένουμε δίπλα σας με ασφάλεια.

Μέτρα κατά την είσοδο και παραμονή στο κατάστημα djmania.gr

φοράμε μάσκα υποχρεωτικά

Η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και παραμονή στο κατάστημα μας είναι υποχρεωτική. Η μη τήρηση της απόφασης επιφέρει πρόστιμο στον πελάτη ύψους 150€ (ΚΥΑ τεύχος Β΄2948/17-7-20)

αγγίζουμε τα μηχανήματα μόνο φορώντας γάντια μιας χρήσης που θα βρείτε στο djmania.gr κατά την είσοδό σας

Απολυμαίνουμε τα χέρια μας κατά την είσοδο μας στο κατάστημα και αγγίζουμε τα μηχανήματα μόνο με γάντια μιας χρήσης που κατά την είσοδο στο κατάστημα μας.

τηρούμε αυστηρά την απόσταση των 2 μέτρων μεταξύ μας

Διατηρούμε αυστηρά απόσταση τουλάχιστον 2m μεταξύ μας όλη τη διάρκεια παραμονής μας στο κατάστημα

Υπηρετούμε τον Πολιτισμό και την Τέχνη!

Μένουμε δημιουργικοί! Μένουμε Ασφαλείς!

menoyme asfaleis