Η Metro Audio Systems και το djmania.gr συμμετέχουν για δεύτερη χρονιά στο Wedding DJ Convention 2019.

To WDJC είναι μια ετήσια συνάντηση για Djs και εταιρείες που ασχολούνται με το event entertainment. Ένα μοναδικό συνέδριο που αναπτύσσεται σε ένα Σαββατοκύριακο μάθησης, διαλόγου, δημιουργίας, συνεργασίας, διασκέδασης, νέων γνωριμιών και δικτύωσης, ανάμεσα στους πιο ταλαντούχους event Djs από  όλη την Ελλάδα και Κύπρο και όχι μόνο. Όπως κάθε χρόνο έτσι και στις 16,17 Μαρτίου 2019, εξαιρετικοί ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα αναπτύξουν μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα θεματολογία, επικεντρωμένη σε ζητήματα που αφορούν τον σύγχρονο DJ ως επιχειρηματία αλλά και όλους τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο event entertainment. Θέματα όπως SEO, Instagram & Pinterest, Youtube, Wedding Marketing, Wedding Sales κ.α. Το WDJC 3 είναι το καλύτερο και πιο πλήρες συνέδριο ως τώρα, είναι ανοιχτο για όλους και σε προσκαλεί να γίνεις μέλος της πιο δημιουργικής κοινότητας, των αστέρων κάθε πάρτι.

Η Metro Audio Systems, θα είναι εκεί, Gold Sponsor, με μία πλούσια έκθεση προϊόντων επαγγελματικού ήχου, dj και φωτισμού ειδικά για djs. Στο περίπτερό μας θα βρείτε ολοκληρωμένες προτάσεις για δεξιώσεις γάμων, βαπτίσεων και κάθε είδους εκδήλωση. Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και να δοκιμάσετε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το πολυαναμενόμενο PRIME4 από την DENON DJ.

Σας περιμένουμε.

ADJ

Denon DJ Prime 4

Στο περίπτερο του djmania.gr ανάμεσα σε πληθώρα μηχανημάτων θα ξεχωρίσει το πολυαναμενόμενο Prime 4, το νέο All-In-One dj controller της Denon dj!

Στο WDJC 2019 θα γίνει και η πρώτη παρουσίαση του PRIME 4 στην Ελλάδα! Μη το χάσετε!

Την Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018, στο Ξενοδοχείο President, στην αίθουσα Cosmos θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο με κύριο αντικείμενο τις Ψηφιακές κονσόλες της Allen&Heath.

Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε όλα τα μοντέλα των σειρών QU και SQ της Allen&Heath καθώς και την ναυαρχίδα της εταιρίας Dlive S5000.

Μαζί μας θα είναι οι Brian Coon, Gioysef Chalil και Γιώργος Φιλικόζης. 

Δείτε στο χάρτη το ξενοδοχείο President

Παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής σας (οι θέσεις είναι περιορισμένες).

Δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 2106129821 (επιλογή 1) και θα λάβετε επιβεβαίωση συμμετοχής το συντομότερο δυνατό.

Σας ευχαριστούμε πολύ.

Την Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018, στις 15:00 σας περιμένουμε στο djmania.gr να γνωρίσουμε μαζί τα νέα Traktor Kontrol S2 MK3 και S4 MK3! Μαζί μας θα είναι ο Νίκος Ησαγιόγλου - Product Specialist στην Ελίνα Α.Ε.Β.Ε. 

Βρισκόμαστε στο Μαρούσι στην οδό Σαλαμίνος 18, κοντά στον ΗΣΑΠ Αμαρουσίου.

Σας περιμένουμε!

Και μη ξεχνάτε... Δηλώστε συμμετοχή στην παρουσίαση συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και μπείτε στη κλήρωση για ένα Traktor S2 MK3!

*Απαραίτητη προϋπόθεση για την ισχύ της συμμετοχής σας είναι η φυσική σας παρουσία στην εκδήλωση.

Σελίδα 1 από 2