Ήχος

Μελετούμε την ακουστική του χώρου και με βάση τις ανάγκες και τα χρήματα που θέλετε να επενδύσετε σχεδιάζουμε το ηχητικό σας σύστημα και προσφέρουμε την ιδανική λύση ηχητικής κάλυψης μέσα από μια τεράστια γκάμα ηχητικών συστημάτων.
Επισκεφτείτε το studio ακρόασης του djmania για να ακούσετε τα δικά σας ηχεία!
Παράλληλα θα σας προτείνουμε λύσεις για τη βελτίωση της ακουστικής και θα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά, προβλήματα όπως η ηχορύπανση.

Φωτισμός

H αισθητική του χώρου είναι ίσως ο σημαντικότερος παράγοντας για την επιτυχία.
Ο αρχιτεκτονικός φωτισμός και η έξυπνη διαχείριση του μέσω PC, tablet, κλπ θα δώσει το prestige και τη ποιότητα που χρειάζεται.
Στην ευρύτατη ποικιλία φωτιστικών που βρίσκονται στο site και σε μόνιμη επίδειξη στο Showroom του djmania θα βρείτε τα φωτιστικά που θα απογειώσουν αισθητικά το χώρο σας. Όσο για την ώρα του Event, οι ειδικοί μας θα επιλέξουν τον entertainment φωτισμό που θα δώσει το χρώμα και την ένταση που απαιτείται!

Αυτοματισμός

Αν είστε λάτρεις της τεχνολογίας έχουμε τον τρόπο να κάνουμε τη ζωή σας εύκολη!
Οi tech freak του djmania θα μελετήσουν και θα σας προτείνουν το πιο προηγμένο εξοπλισμό ώστε να εκτελούνται όλες οι ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές λειτουργίες (ήχος, φως, κλιματισμός, teleconference, προβολές, κλπ ) με ένα μόνο άγγιγμα του tablet σας!!!
Τα έργα μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό είναι η καλύτερη απόδειξη της δουλειάς μας.
Εσείς απλά επικοινωνήστε μαζί μας!!!