LiveZilla Live Chat Software
Έχετε επιλέξει:DENON DJ SC5000 PRIME
Τρίτη, 16 Οκτ 2018

DENON DJ SC5000 PRIME

DENON DJ SC5000 PRIME
Μετακινήστε τον κέρσορα πάνω στην φωτογραφία
ή κάντε κλικ για μεγέθυνση.
Τιμή: €1.299,00
Υπολογισμός πληρωμής με δόσεις. Επιλογή δόσεων:
AMESA_DIATHESIMO.jpg


Κωδ. Προϊόντος:134.546
 • Περιγραφή
 • Χαρακτηριστικά
 • Video

Ολοκαίνουριο!
Το Denon DJ SC5000 Prime σηματοδοτεί μία πραγματική αλλαγή στην τεχνολογία DJ. Το πρωτοποριακό DJ Media Player είναι εξοπλισμένο με μία υψηλής ανάλυσης και αντίθεσης multitouch οθόνη, για γρήγορη περιήγηση στα tracks και άμεση αναπαραγωγή. Επίσης, το SC5000 είναι το πρώτο DJ Media Player παγκοσμίως με ενσωματωμένο επεξεργαστή για να μπορεί να αναλύει τα αρχεία μουσικής, ενώ διαθέτει dual-layer deck, και 8 ιντσών Jogwheel με κεντρική οθόνη που δείχνει το κομμάτι που παίζει ή ότι άλλο δημιουργικό επιθυμούμε (λογότυπο, φωτογραφία κ.λπ.).Πρωτοποριακό στο σχεδιασμό και το χειρισμό!
Με ενσωματωμένο έναν πολλαπλών πυρήνων επεξεργαστή αιχμής, το SC5000 «τρέχει» το λογισμικό Engine Prime. Η τελευταία έκδοσή του είναι ενσωματωμένη στην μονάδα και προσφέρει άμεση πρόσβαση και πολλές εύχρηστες δυνατότητες για να… εκτοξεύσετε την δημιουργικότητά σας!
Μοναδικά στο SC5000 είναι και τα 8 πολυλειτουργικά trigger pads που διαθέτει, τα οποία ανοίγουν έναν νέο δρόμο στον τρόπο που χειριζόμαστε τα hot-cues, loops, slices και roll playback - όλα κλειδωμένα με την ακριβέστατη ανάλυση beatgrid του SC5000.
Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως, έως και τέσσερα SC5000 μπορούν να συνδεθούν σε δίκτυο LAN, με σκοπό την μεταφορά δεδομένων ανάμεσα στις μονάδες. Επιπλέον, μπορούν να συνδεθούν με τον νέο 4 καναλιών μίκτη της Denon DJ X1800 Prime, χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο 'Engine Connect', για ακόμα πιο βελτιωμένα BPM και FX.DJ Τεχνολογία που ρυθμίζεται από τον χρήστη!
Μόλις συνδεθεί ένα USB Drive ή μία SD Card, το SC5000 θυμάται κάθε προηγούμενη επιλογή του dj, διασφαλίζοντας ότι μέσα από το Engine Prime, η μονάδα θα επαναφέρει όλες τις ρυθμίσεις που είχε την προηγούμενη φορά που έπαιξε. Σε αυτό περιλαμβάνονται οποιαδήποτε προηγούμενα cue points στο κομμάτι, loops, playback history, φάκελοι προετοιμασίας, καθώς και κάθε ζωντανή, on the fly, ανάλυση του κομματιού.
Επίσης μπορείτε να ρυθμίσετε την όψη του player, αλλάζοντας το χρώμα των led στο jogwheel, και επιλέγοντας την εικόνα που επιθυμείτε στην κεντρική οθόνη του jogwheel (π.χ το λογότυπο του dj, το image του κομματιού, κ.λπ.). Τέλος, στην οθόνη αφής του SC5000, το άψογο zoom in και zoom out στις μεγάλες ευανάγνωστες κυματομορφές των κομματιών, σας φέρνει στην κορυφή της απεικόνισης των μουσικών timeline.Δρομολογήσεις πέρα από κάθε προσδοκία!
Η μοναδική λειτουργία dual-deck playback του SC5000, κάνει την μονάδα "διπλή". Είναι κυριολεκτικά 2 deck σε 1, και με ξεχωριστή έξοδο για κάθε layer, σου προσφέρει άπειρες δυνατότητες τόσο ηχητικά όσο και στο mix control. Οι έξοδοι ήχου είναι 24-bit/96kHz για υψηλή ηχητική ποιότητα, ενώ φυσικά το SC5000 αναπαράγει όλα τα ασυμπίεστα αρχεία ήχου, συμπεριλαμβανομένων FLAC, ALAC και WAV, καθώς και όλα τα γνωστά συμπιεσμένα αρχεία.
Το Denon DJ SC5000 Prime, θα σας γυρίσει πίσω στη Γνήσια Μορφή Τέχνης, επαναφέροντας το πάθος και τη δημιουργικότητα, παράλληλα με την διαφάνεια των επιδόσεων, και την εκτυφλωτικά γρήγορη τεχνολογία DJ που σας αξίζει.

 • 7-inch HD Οθόνη με Multitouch
 • Ψηφιακές έξοδοι 24-bit/96kHz
 • Αναπαραγωγή Dual-layer με ξεχωριστές στέρεο εξόδους
 • Υποστηρίζει ασυμπίεστα αρχεία ήχου (FLAC, ALAC, WAV)
 • 8 Trigger pads για τα Cues, Loops, Slices και Rolls
 • Μεταλλικό Jog 8 ιντσών με κεντρική οθόνη HD
 • Επιλογή χρώματος του στεφανιού του jog
 • Υποδοχές (3) USB και (1) SD για σύνδεση μέσων
 • LAN για σύνδεση μέχρι και 4 Player
 • Εισαγωγή αρχείων και δεδομένων Recordbox® από USB/SD απευθείας μέσα στο SC5000
 • 
   x 
  Το καλάθι σας είναι άδειο.